Vi arbejder ud fra det etiske mindset: &Prime;Think Evil, <br/>do Good&Prime;

Vi arbejder ud fra det etiske mindset: ″Think Evil,
do Good″

Ydelser

Alle Kvasirs ydelser tager udgangspunkt i en teoretisk og teknisk indsigt samt praktisk erfaring både som udviklere, arkitekter og hackere.


Penetrationstests

Med penetrationstests har vi mulighed for at agere som hackere og forsøge selv at bryde ind i systemet, inden andre kan få mulighed for det.
På den måde kan din virksomhed få et billede af, hvor applikationen er usikker, og hvordan den skal sikres og tilpasses for at mitigere eventuelle sårbarheder.


Læs mere om penetrationstests

Sikkerhedspartner

Der er mange fordele ved at have en sikkerhedspartner tilknyttet din virksomhed.
En sikkerhedspartner kan hjælpe med at overvåge eksisterende løsninger, opkvalificere virksomhedens medarbejdere og hjælpe med at implementere sikkerhed i virksomhedens udviklingsmetodik.

Vælg Kvasir som sikkerhedspartner

Sikkerhed i softwareudvikling

Tænker du sikkerhed ind allerede i udviklingsprocessen, øger du kvaliteten af din løsning. Skubber du derimod sikkerhedsinitiativerne til senere, udsætter du blot problemstillingen og øger risikoen for, at eventuelle sårbarheder i din løsning, kan udnyttes.

Læs mere om AppSec

Trusselsoverblik

Kvasir hjælper din virksomhed med at udarbejde et samlet overblik over de IT-trusler, din virksomheden står overfor. Med overblikket følger også en afdækning af risici og et forslag til, hvordan områderne kan udbedres. Øvelsen vil udmønte sig i en samlet ekspertvurdering af, hvor din virksomhed får mest sikkerhed for pengene.

Læs mere om trusselsoverblik